• Fysiotherapie De Vooruitgang

Corona aanpassingen

Lieve mensen,

Het zijn verwarrende en onzekere tijden die veroorzaakt worden door het Coronavirus. Natuurlijk willen wij beschikbaar blijven voor al onze patiënten, maar veiligheid en gezondheid van de patiënten en onszelf staan voorop. Na de persconferentie van maandag 23 maart hebben wij onze werkwijze aangepast.

Onze praktijk is nog geopend voor patiënten met urgente klachten. Heeft u acute klachten aan het bewegingsapparaat, neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn te bereiken op 06-25531466. We zullen dan tijdens het gesprek onderzoeken wat op dit moment de beste behandelstrategie is.

Het is voor ons nu ook mogelijk om via MijnZorgApp op een beveiligde manier gebruik te maken van beeldbellen. Waar mogelijk, zullen we deze manier inzetten om jullie te helpen met jullie klachten. Wanneer een consult ingepland staat zult u een uitnodiging krijgen om de app te downloaden.
Wanneer er wel behandeling in de praktijk noodzakelijk is, willen we u vragen:
– Een badlaken mee te nemen
– Geen handen te schudden
– Op uw handhygiëne te letten
Daarnaast geldt nog altijd: Bent u verkouden, heeft u klachten zoals niezen en hoesten? Blijf thuis.

We kunnen allemaal een steentje bijdragen in deze vreemde tijd, laten we allemaal de 1,5 m afstand respecteren, stil staan bij risico doelgroepen in onze samenleving en gehoor geven aan de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Samen staan we sterker en werken we met z’n allen aan vooruitgang!

We hopen jullie snel weer te kunnen ontmoeten,

Team Fysio De Vooruitgang

Mariëlla, Anneke en Conny